Antena 3 CNN Politică Misterul împrumutului lui Ion Ștefan. „Nu sunt un om sărac”

Misterul împrumutului lui Ion Ștefan. „Nu sunt un om sărac”

Misterul împrumutului lui Ion Ștefan. „Nu sunt un om sărac”
30 Oct 2019   •   13:59

Ștefan Ion, propunerea PNL pentru șefia Ministerului Dezvoltării, a fost nevoit să dea explicații, la audierea de la Parlament, despre împrumutul de 1,4 milioane de lei acordat unei angajate de la cabinetul său parlamentar, care a sponsorizat apoi PNL cu aceeași sumă, la europarlamentare.

Întrebare: ”În declarația de avere aveți un împrumut dat de 1,4 milioane de lei, iar la Alina Dimitriu apare că a luat un împrumut de 1,4 milioane. E vorba de dvs., o cunoașteți?”

Răspunsul lui Ion Ștefan: ”Eu nu sunt un om sarac. Am avut dividende de milioane de euro pe an. Banii de care spune domnul Rădulescu sunt în declarația de avere. Ei sunt înregistrați”.

„Dai e o contribuție mare la europarlamentare și te face Orban ministru?”

Potrivit unor surse, Ion Ștefan a împrumutat-o pe Ana Maria Dimitriu, angajată la cabinetul său parlamentar, cu suma uriașă de 1,4 milioane de lei, bani pe care aceasta i-a dat PNL-ului, în campania electorală, deși se afla la numărul 15 pe lista de europarlamentare, deci avea o poziție neeligibilă.

„Domnișoara angajată la cabinetul parlamentar al lui Ion Ștefan a sponsorizat partidul, pe lista căruia a candidat pe un loc imposibil de atins, la europarlamentare, cu o sumă mai mare decât toți greii partidului. Domnul ministru propus apare cu aceeași sumă în declarația de avere, dar nu spune cui i-a dat. Și acum ajunge ministru. Să fie oare o schemă? Dai e o contribuție mare la europarlamentare și te face Orban ministru? E o întrebare la care și Orban și Ștefan ar fi trebuit să răspundă”, a spus Oana Zamfir, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Oana Zamfir
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close