Antena 3 CNN Politică Octav Cozmîncă, şeful campaniei prezidenţiale a lui Sorin Oprescu?

Octav Cozmîncă, şeful campaniei prezidenţiale a lui Sorin Oprescu?

Octav Cozmîncă, şeful campaniei prezidenţiale a lui Sorin Oprescu?
Sursa foto: sorin oprescu
31 Aug 2009   •   11:13

Fosta mână forte a Partidului Social Democrat, Octav Cozmâncă se întoarce în politica bucureşteană. Acesta a acceptat să lucreze pentru Sorin Oprescu şi va coordona campania acestuia pentru prezidenţiale.
Informaţia a fost confirmată pentru inpolitics.ro şi de conducerea PSD.
Deşi este apropiat atât de primarul general al Capitalei cât şi de fostul preşedintele executiv al PSD, Ion Iliescu a negat că ar fi implicat în cooptarea lui Cozmîncă în stafful primarului general, el declarînd că nu a mai vorbit de foarte mult timp cu Sorin Oprescu, şi încă de şi mai mult timp cu Octav Cozmîncă.
Acesta din urmă s-a retras din politica dâmboviţeană în 2005, când a pierdut toate funcţiile la congresul partidului şi s-a retras la Suceava.
Cozmîncă ar urma să organizeze susţinerea în teritoriu a lui Sorin Oprescu, el cotinuând să aibă legături puternice cu toate organizaţiile judeţene ale PSD, mai ales în rândul oamenilor din vechea gardă iliesciană, ce ar fi fost marginalizaţi în ultima perioadă.

Deşi multe voci din politică dau ca sigură candidatura lui Sorin Oprescu la preşedinţie, totuşi actualul primar general nu şi-a anunţat încă oficial această intenţie. Un anunţ pe această temă este aşteptat în următoarele săptămâni.

Antena3.ro

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close