Antena 3 CNN Politică PSD va vota arestarea Elenei Udrea

PSD va vota arestarea Elenei Udrea

PSD va vota arestarea Elenei Udrea
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Feb 2015   •   13:40

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, că partidul pe care îl reprezintă va vota arestarea Elenei Udrea.

Ponta spune că parlamentarii social-democraţi vor aviza favorabil toate cererile care vor veni de la procurori în Parlament.

 
Elena Udrea se pregăteşte să meargă astăzi în Parlament, pentru o nouă cerere de arestare, la nici o săptămână după ce a scăpat din arestul poliţiei. 

Deputaţii vor vota astăzi noua cerere a procurorilor din dosarul Gala Bute. Udrea a primit acordul instanţei să părăsească arestul la domiciliu, pentru a se apăra in faţa colegilor, dar nu mai mult de patru ore. 
 
Elena Udrea nu are voie să părăsească domiciliul de arest mai devreme de ora 15. În plus, trebuie să respecte întocmai traseul pe care i-l vor fixa autorităţile. Poliţiştii pot verifica dacă maşina Elenei Udrea s-a abătut de la drum, aşa cum au făcut-o atunci când preferata lui Traian Băsescu a mers la instanţa supremă, pentru a cere voie judecătorilor să fie prezentă astăzi în Parlament. 
 
Magistraţii au decis ca, în Parlament, Udrea să aibă acces doar în plenul Camerei Deputaţilor.
 
Avocatul fostului ministru al Dezvoltării a declarat că Udrea susţine că este nevinovată şi că ar vrea ca deputaţii să voteze împotriva cererilor DNA de începere a urmăririi penale şi respectiv de arestare preventivă a sa, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute".
 
Dacă cererile procurorilor vor fi votate, Udrea ar putea fi din nou arestată preventiv. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea gala BUte
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close