Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, despre atentatul din Franța: Nu a fost o surpriză pentru mine

Traian Băsescu, despre atentatul din Franța: Nu a fost o surpriză pentru mine

Traian Băsescu, despre atentatul din Franța: Nu a fost o surpriză pentru mine
de M.Z.    |    15 Iul 2016   •   09:51

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat vineri, că se aștepta ca un nou atac terorist să se producă pe teritoriul Europei, însă a subliniat că ceea ce s-a întâmplat în sudul Franței a fost o faptă de un cinism incredibil, potrivit B1.ro.

”Sincer să fiu, nu a fost o surpriză pentru mine. Știam toți, de multă vreme, că următorul atac terorist se va produce. Sigur, nu știa nimeni când și unde. Este clar că pe teritoriul Europei se desfășoară un război terorist. Europa este în război.

Atacul a fost de un cinism incredibil. Atentatul fiind în Franța, și de Ziua Națională, are semnificații extrem de puternice și ne arată că teroriștii pot lovi cu mijloace diferite de la lovitură la lovitură, oricând și oriunde”, a declarat Băsescu.

Cel puţin 84 de oameni şi-au pierdut viaţa joi seara și peste 150 sunt răniți într-un atentat la Nisa, mare oraş din sudul Franţei, după ce un camion a lovit pe o distanţă de doi kilometri mulţimea adunată pentru focurile de artificii pe Promenade des Anglais, sit turistic foarte frecventat de pe malul Mediteranei.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close