Antena 3 CNN Show Rona Hartner va fi înmormântată în România, chiar de Ziua Naţională. Anunţul făcut de sora regretatei artiste

Rona Hartner va fi înmormântată în România, chiar de Ziua Naţională. Anunţul făcut de sora regretatei artiste

Rona Hartner va fi înmormântată în România. Sora ei, Rinda, a oferit informaţii despre ziua şi locul în care vor avea loc ceremoniile finale ale artistei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2023   •   08:11

Anunţul morţii artistei Rona Hartener a fost făcut de sora ei pe reţelele de socializare. Deşi fanii şi apropiaţii sperau la un miracol, actriţa s-a stins din viaţă, la doar 50 de ani, răpusă de o boala incurabilă

Data şi locul în care artista Rona Hartener va fi înmormântată

Sora ei, Rinda a declarat pentru presa mondenă că trupul neînsuleţit al artistei va fi depus la Capela Cimitirului Bellu Catolic miercurea viitoare, iar apoi, vineri 1 Decembrie va avea loc slujba de înmormântare.

Citeşte şi: Drama prin care a trecut Rona Hartner. Artista a încercat de trei ori să se sinucidă: ”O persoană m-a salvat”

Rona Hartner s-a luptat cu boala ani de zile, însă în ultimele săptămâni s-a prabusit. În 2019, Rona actrita a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, iar un an mai târziu s-a vindecat.

Boala a recidivat în acest an, iar artista a fost diagnosticată vara acesta cu cancer la plămâni în stadiul 4 cu metastaze. Nu avea mari speranțe, dar nu a abandonat lupta. A mers în Franța și a urmat sfaturile medicilor.

Citeşte şi: Averea lăsată în urmă de Rona Hartner: "Nu sunt disperată după fițe și figuri"

Rona a continuat să impresioneze de-a lungul anilor în filme precum "Asfalt Tango", regizat de Nae Caranfil, dar și în producții din Franța, țara în care s-a stabilit acum mai bine de două decenii. Familia a anunţat că ceremonia de înmormântare va avea loc săptămâna viitoare.

"O să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noștri"

"Sunt Rinda

Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele.

Rona va pleca luni din Toulon către țara ei iubită, va fi la capela din cimitirul belu catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noștri", a anunţat sura regretatei artiste Rona Hartner.

Sunt Rinda Cu lacrimi in ochi va scriu sa va dau detalii pentru inhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon...

Publicată de Rona Hartner pe Joi, 23 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: Rona Hartner înmormântare
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close