Antena 3 CNN Show Showbiz Cele mai frumoase femei din lume se întrec la concursul Miss Universe

Cele mai frumoase femei din lume se întrec la concursul Miss Universe

Cele mai frumoase femei din lume se întrec la concursul Miss Universe
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    12 Sep 2011   •   22:18

Emoţii mari în aceasta seară pentru cele mai frumoase femei din lume. În costume de baie, rochie de gală şi ţinută la alegere, participantele la concursul Miss Univers urcă pe scena din oraşul brazilian Sao Paulo. Printre ele, şi românca Larisa Popa, cea care crede în extratereştri pentru că şi Vaticanul a vorbit despre ei.

Larisa Popa i-a impresionat pe organizatorii concursului Miss Universe cu amănuntul că în copilările a făcut arte marţiale. A impresionat şi cu fermitatea cu care crede în civilizaţiile extraterestre.

În seara aceasta, pentru Larisa şi pentru celelalte 88 de concurente începe concursul. Calităţile fizice şi artistice, dar şi simţul umorului şi inteligenţa, le vor fi cântărite de un juriu extrem de exigent.

E drept, probele din concurs nu prea le dau ocazia concurentelor să arate altceva decât trupurile perfect lucrate şi ţinutele elegante. Mai ales că cele mai importante şi dificile momente din concurs sunt primele secunde, în care fiecare concurentă defilează în faţa publicului şi a membrilor juriului.

Concursul Miss Univers va fi transmis în 189 de ţări, iar organizatorii mizează pe un miliard de trelespectatori.

 

×
Subiecte în articol: concurs de frumusete Sao Paulo
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close