Antena 3 CNN Show Showbiz Haos la petrecerile anunţate pe Facebook şi Twitter: Zeci de mii de invitaţi, răniţi, revolte, împuşcături şi arestări

Haos la petrecerile anunţate pe Facebook şi Twitter: Zeci de mii de invitaţi, răniţi, revolte, împuşcături şi arestări

Haos la petrecerile anunţate pe Facebook şi Twitter: Zeci de mii de invitaţi, răniţi, revolte, împuşcături şi arestări
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Aug 2011   •   20:33

Petrecerile anunţate pe Facebook nu sunt deloc distractive. Cel puţin asta este concluzia unui reportaj difuzat de televiziunea americană ABC.

Potrivit materialului, la petrecerile anunţate pe Facebook ajung să participe zeci de mii de oameni în unele cazuri. Pentru că nu sunt luate măsuri de securitate la petrecerile ad-hoc relativ spontane, au loc incidente care se lasă cu răniţi şi intervenţia poliţiştilor care operează arestări.

În cazuri extreme, petrecerile „trâmbiţate“ pe cunoscuta reţea de socializare online devin revolte în adevăratul sens al cuvântului.

Asta s-a întâmplat şi în cazul artistului american DJ Kaskade, în luna iulie. El a anunţat pe Twitter că organizează o petrecere într-o locaţie din Hollywood. La petrecerea de cartier s-au prezentat 100.000 de oameni. Evident, intervenţia poliţiştilor a fost absolut iminentă. Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armele cu gloanţe de cauciuc pentru a dispersa masele şi a-i calma pe petrecăreţii agresivi.

Cazuri similare au fost semnalate în Germania şi Australia.

O adolescentă din Germania şi-a invitat toţi prietenii de pe Facebook la petrecerea care a avut loc la ea acasă. Au fost peste 1.600 de participanţi.

 
Get Adobe Flash player

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close