Antena 3 CNN Show Showbiz Femeile din viața lui Ion Dichiseanu. Primul Paște fără îndrăgitul artist

Femeile din viața lui Ion Dichiseanu. Primul Paște fără îndrăgitul artist

Ioana, Anastasia şi Simona, comorile din viaţa regretatului actor Ion Dichiseanu au oferit un interviu, în exclusivitate la Antena 3, unde au vorbit despre cum petreceau Paştele, în vremurile bune, alături de omul care va trăi veşnic în sufletele lor.

Femeile din viața lui Ion Dichiseanu. Primul Paște fără îndrăgitul artist
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    24 Apr 2022   •   21:10

Ediţie de colecţie la Antena 3! În Sâmbăta Mare, Ioana Dichiseanu şi mama sa, Simona Florescu, au vorbit cu Mihaela Bârzilă, despre cum decurs pregătirile pentru festivalul care îi va purta numele îndrăgitului şi regretatului actor.

A trecut aproape un an de când Ion Dichiseanu a trecut la cele sfinte, iar fiica lui, Ioana, a vorbit despre festivalul care îi va purta numele tatălui său.

"Festivalul Ion Dichiseanu va avea loc la Adjud, pentru că acolo s-a născut. Va avea loc în perioada 20-22 mai, trei zile în care vom încerca să ne reîntâlnim cu tata, prim filmele lui, prin muzica lui, prin piese de teatru, momente, artişti care au colaborat cu el, cu care a păstra o legătură. Vreau să fie totul frumos, aşa cum şi-ar fi dorit tata. În general, artiştii nu trebuie să moară şi nu trebuie să îi lăsăm să moară. Trebuie să păstrăm amintirea lor vie, tot timpul", a spus Ioana.

Simona Florescu, fosta soție a celebrului actor, a dezvăluit că l-a visat recent.

"Eu dormeam la Anastasia în cameră şi a intrat el, cu costumul lui alb. Şi a intrat impunător şi s-a uitat la mine, mi-a spus ceva, dar nu mai ţin minte. Şi Ioana zice, e clar, te-a vizitat", a povestit Simona Dichiseanu, care a vorbit şi despre cum erau sărbătorile pascale petrecute împreună.

El se ducea şi făcea piaţa, sau mergeam împreună, în funcţie de timpul pe care îl aveam. Adică dacă eu stăteam mai mult acasă să gătesc, se ducea el şi făcea piaţa, sau mergeam împreună. În seara dinaintea Învierii, pregăteam frumos masa, după ce terminam cu gătitul şi apoi plecam la Înviere. Când ne întorceam, ne aşezam cu toţii la masă, ciocneam ouăle şi ciuguleam câte puţin. Acesta era ritualul nostru de sărbătorile pascale. După ce se întorcea de la piaţă, întotdeauna se întorcea cu un buchet de flori sau cu o floare. Întotdeauna", a mărturisit Simona Florescu, în exclusivitate la Antena 3.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close