Antena 3 CNN Show Showbiz Marc Anthony a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de J Lo: „Relaţia noastră nu putea fi durabilă”

Marc Anthony a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de J Lo: „Relaţia noastră nu putea fi durabilă”

Marc Anthony a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de J Lo: „Relaţia noastră nu putea fi durabilă”
01 Sep 2011   •   13:37

Într-un interviu exclusiv acordat postului ABC News, Marc Anthony a vorbit pentru prima dată despre divorţul său de Jennifer Lopez şi despre sentimentele faţă de ea, informează Mediafax.

Cântăreţul a infirmat zvonurile cum că această despărţirea a fost cauzată de aventurile extraconjugale ale celor doi. „Motivul despărţirii a fost altul. Mariajul pur şi simplu nu mai mergea. A fost o concluzie la care am ajuns amândoi, aşa că nu a fost şocant. Aceste lucruri se întâmplă. (...) Asta nu este o înmormântare. Nu îngropăm pe nimeni. Pur şi simplu, doi oameni au stat de vorbă şi au înţeles un lucru. Spun doar că relaţia noastră nu putea fi durabilă, în felul în care era, iar asta este tot", a declarat Marc Anthony.

Intrebat de realizatorul interviului dacă o mai iubeşte pe J Lo, artistul a declarat că îşi va iubi fosta soţie întotdeauna: „Ea ştie acest lucru, iar copiii ştiu şi ei asta. Jennifer este o femeie minunată, o mamă minunată, o prietenă minunată”.

Chiar dacă nu vor mai forma un cuplu, cei doi vor continua să facă multe lucruri împreună. „Desigur, este trist. Te gândeşti la familie, la posibilităţi, însă noi am înţeles deja că, deşi nu mai suntem împreună, această poveste nu s-a încheiat. Sunt multe lucruri pe care le vom face împreună, o viaţă pe care o vom trăi împreună alături de Max şi de Emme, deci totul e bine", a continuat cântăreţul.

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez despartire relatie interviu
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close