Antena 3 CNN Show Showbiz Mesajul sfasietor al Cristinei Balan, mama a doi copii cu sindromul Down: “Primesc doar umilinta”

Mesajul sfasietor al Cristinei Balan, mama a doi copii cu sindromul Down: “Primesc doar umilinta”

Mesajul sfasietor al Cristinei Balan, mama a doi copii cu sindromul Down: “Primesc doar umilinta”
20 Feb 2017   •   22:28

Cantareata Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, este mamica de gemeni, Toma si Matei,  in varsta  de trei ani si jumatate, fiind diagnosticati cu sindrom Down. Artista a transmis un mesaj sfasietor, in care atrage atentia asupra problemele grave ale sistemului care nu o ajuta deloc in situatia in care se afla.

“In Romania, un parinte de copil cu SD nu mai poate munci. Renuntand la locul de munca, dispare o sursa de venit. Copilul necesita terapii si tratamente. Va spun cu mana pe inima ca e o lupta sa gasesti terapeuti buni si institutii unde sa mergi la terapii de calitate. (…) Daca statul nu mi-ar opri bani din drepturile de autor, una din sursele mele de venit, daca nu as plati impozit la fiecare contract pe care-l semnez, daca nu as fi lasat o parte din premiul castigat la «Vocea» in buzunarele fara fund ale politicienilor, nu as avea pretentia ca statul sa ma sustina in cresterea a doi copii speciali (desi e dreptul lor). Nu m-as supune unei corvoade ca asta, pentru niste bani insuficienti oricum. insa platesc taxe si impozite, ca majoritatea cetatenilor. Multe le platesc fara voia mea, sub forma de accize. si ce primesc in schimb este umilinta, lipsa de servicii si de sustinere financiara”, afirma pe contul sau de socializare.

×
Subiecte în articol: impact copii umilinta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close