Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Antrenorii naţionalei de rugby, atacaţi şi bătuţi rău în plină stradă la Botoşani

Antrenorii naţionalei de rugby, atacaţi şi bătuţi rău în plină stradă la Botoşani

Antrenorii naţionalei de rugby, atacaţi şi bătuţi rău în plină stradă la Botoşani
Sursa foto: steve mcdowell
08 Iun 2010   •   11:25

România stă foarte bine în cursa pentru calificare la Cupa Mondială din Noua Zeelandă şi, totuşi, antrenorii echipei naţionale sunt agresaţi în plină stradă. Romeo Gontineac şi neozeelandezul Steve McDowell au fost atacaţi, la ieşirea dintr-un club de noapte din Botoşani. McDowell s-a ales cu multiple traumatisme cranio-faciale. România învinsese sâmbătă Ucraina cu scorul de 61-7.
Într-un eveniment care nu a avut, probabil, nici o legătură cu rugby-ul, antrenorii Gontineac şi McDowell au fost victimele unui atac surpriză pe străzile Botoşaniului. În drum spre hotel, cei doi au fost atacaţi de un grup de mai mulţi indivizi, iar rezultatele au fost din cele mai nefericite. Tehnicianul neozeelandez are traumatism cranio-facial acut cu echimoze orbitale bilaterale şi contuzii de piramidă nazală, potrivit Mediafax.

"Din nefericire, ce a fost frumos s-a sfârşit urât la Botoşani. A fost o întâmplare regretabilă. Antrenorii se îndreptau spre hotel în momentul în care au fost agresaţi şi bătuţi. Când ajungem în Capitală vom consulta avocatul FRR şi vom vedea dacă depunem o plângere penală împotriva agresorilor. Steve McDowell îşi va scoate un certificat medico-legal. Sper ca şi pe plan local să se întâmple ceva şi agresorii să fie traşi la răspundere", a precizat Lucian Lorin purtătorul de cuvânt al FR de Rugby, pentru publicaţia Monitorul de Botoşani.
România a câştigat sâmbătă returul confruntării cu Ucraina şi s-a calificat în manşa secundă a recalificărilor pentru Cupa Mondială. Învingători la Kiev cu 33-3, "stejarii" au câştigat la Botoşani la 54 de puncte. Următoarea adversară este Tunisia, în manşă unică, iar apoi o urmează o posibilă confruntare cu Uruguay/Kazakhstan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Romaniei rugby
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close