Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Două partide importante din Cupa Mondială de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis

Două partide importante din Cupa Mondială de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis

Două partide importante din Cupa Mondială de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis
Sursa foto: Foto: pixabay
10 Oct 2019   •   12:20

Două partide de rugby din cadrul Cupei Mondiale din Japonia au fost anulate, joi, din cauza taifunului Hagibis care va lovi această țară la sfârșitul săptămânii, anunță BBC.

Mai exact, este vorba de partidele Noua Zeelandă – Italia și Anglia – Franța, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă.

Decizia privind anularea partidelor nu a fost una ușoară”, a declarat directorul Mondialului de rugby, Alan Gilpin, arătând că mai importantă este siguranța tuturor celor implicați, sportivi și spectatori.

În schimb, meciul Irlanda - Samoa, prevăzut sâmbătă la Fukuoka, în sudul Japoniei, a fost menţinut, la fel ca şi întâlnirea Australia - Georgia, programată vineri la Shizuoka.

Aceasta este prima anulare a unor meciuri din istoria Cupei Mondiale de rugby, creată în 1987.

Regulamentul competiţiei prevede că un meci anulat este considerat nul (0-0), fiecărei echipei urmând să i se acorde două puncte în clasament.

Taifunul Hagibis, anunţat drept unul dintre cele mai puternice din ultimele decenii în regiune, urmează să atingă în weekend o mare parte arhipelagului nipon, unde sunt programate mai multe meciuri din cadrul Cupei Mondiale de rugby, precum şi Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, pe circuitul de la Suzuka, situat la sud-vest de Tokyo.

 

×
Subiecte în articol: japonia rugby
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close