Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Vitali Klitschko îşi apără centura WBC în 8 septembrie. Ucraineanul, despre challenger: Este neînvins, nu se teme şi atacă mereu

Vitali Klitschko îşi apără centura WBC în 8 septembrie. Ucraineanul, despre challenger: Este neînvins, nu se teme şi atacă mereu

Vitali Klitschko îşi apără centura WBC în 8 septembrie. Ucraineanul, despre challenger: Este neînvins, nu se teme şi atacă mereu
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
02 Iul 2012   •   19:57

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko îşi va apăra centura WBC la categoria grea, în data de 8 septembrie, la Moscova, în faţa germanului Manuel Charr, a anunţat luni agenţia KMG, informează AFP.
   
"Char este tânăr şi neînvins. Nu se teme de nimeni şi atacă mereu. Ştiu că va fi extrem de motivat în faţa mea. Voi da un răspuns tuturor declaraţiilor sale în ring, la 8 septembrie", a declarat Vitali Klitschko.
   
Meciul dintre ucrainean şi germanul în vârstă de 27 de ani, neînvins în 21 de meciuri, va avea loc în SC Olimpiyski sports Arena.
   
În vârstă de 40 de ani, Vitali Klitschko are în palmares 44 de victorii şi două înfrângeri.
   
La jumătatea lunii iunie, Charr anunţase că vrea centura lui Klitschko. Germanul de origine libaneză, aflat în căutarea unui antrenor, a mai spus atunci că ar vrea să îl aibă în colţul său pe Mike Tyson sau pe Uli Wegner.
   
La gală vor asista aproximativ 30.000 de spectatori, conform estimărilor KMG.
   
Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea, învingându-l pe britanicul Derek Chisora la puncte, după un meci de 12 reprize, în februarie, la Munchen.
  

×
Subiecte în articol: Vitali Klitschko
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close