Antena 3 CNN Sport "Coșmarul s-a încheiat! Binele și adevărul înving întotdeauna!" | Simona Halep anticipează un deznodământ fericit la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

"Coșmarul s-a încheiat! Binele și adevărul înving întotdeauna!" | Simona Halep anticipează un deznodământ fericit la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

Simona Halep a postat pe contul său de pe o rețea socială un mesaj legat de audierea în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, la două săptămâni de la momentul respectiv.

"Coșmarul s-a încheiat! Binele și adevărul înving întotdeauna!" | Simona Halep anticipează un deznodământ fericit la Tribunalul de Arbitraj Sportiv
Sursa foto: Hepta | DPA Images / Marijan Murat
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2024   •   14:21

"Coșmarul pe care îl trăiesc de un an și jumătate a luat sfârșit.

Am avut ocazia de a-mi prezenta apărarea în fața Tribunalului de Arbitraj sportiv, pentru a demonstra că nu m-am dopat niciodată, în niciun fel.

Am spus asta din prima zi în care am fost acuzată.

Acum aștept decizia cu fruntea sus și vă mulțumesc vouă, fanilor, jucătorilor, foștilor jucători, legendelor sportive, sponsorilor și tuturor celorlalți pentru sprijinul fantastic, pentru toate mesajele și clipurile video pe care le-ați făcut în susținerea mea, în perioada chinuitoare pe care am traversat-o.

Vă mulțumesc pentru încrederea necondiționată. Acest sprijin a însemnat totul pentru mine și mi-a dat tăria de a lupta în fiecare zi pentru a arăta adevărul. Vă voi ține la curent cu veștile despre cazul meu de îndată ce le voi avea. 

Vă doresc tot binele din lume.

Binele și adevărul vor învinge!", a scris Halep pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Halep a fost audiată în perioada 7 - 9 februarie, într-un ultim efort de a obține anularea suspendării de patru ani din activitatea competițională, ca urmare a acuzațiilor de dopaj cu roxadustat.

Presa sportivă notează că ITIA, Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis, cea care a stat la baza deciziei de suspendare a româncei, și-a ales un arbitru german, în vreme ce Halep a preferat un arbitru american.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close