Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Pele continuă războiul cu Maradona şi îl critică pe selecţionerul Dunga

Pele continuă războiul cu Maradona şi îl critică pe selecţionerul Dunga

Pele continuă războiul cu Maradona şi îl critică pe selecţionerul Dunga
01 Iul 2010   •   17:50

Fostul atacant legendar al lui FC Santos, Pele, şi-a continuat criticile la adresa rivalului tradiţional, argentinianul Diego Maradona. Pele consideră că Maradona nu este un antrenor de rangul naţionalei pe care o conduce tocmai din cauza vieţii extravagante pe care o are. Mai mult, fostul triplu campion mondial l-a luat în colimator şi pe selecţionerul Braziliei, Carlos Dunga, care ar strica stilul ofensiv pe care îl are în mod normal echipa.


"Ce fel de fotbal este acela în care o echipă vrea să controleze jocul cu un singur atacant? Nu am o problemă cu Maradona, doar cred că nu este un antrenor bun. Are un stil de viaţă foarte extravagant iar acest lucru este foarte rar bun pentru o echipă."
, a declarat Pele, potrivit goal.com.


După ce l-a criticat pe Maradona, fostul mare atacant a trecut şi la Dunga, selecţionerul Brazilei. Pele crede că Dunga impune un stil de joc neatrăgător, care nu caracterizează deloc Brazilia.


"Şi eu am fost atacant şi mereu am vrut să marchez goluri. Acesta era cel mai important lucru deoarece îi încuraja pe fani. Actuala echipă joacă pe contraatac, nu controlează bine mingea. Dorinţa de a-l controla pe adversar şi de a avea mingea nu mai sunt caracteristice Braziliei", a explicat Dunga.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pele nationala Braziliei Diego Maradona
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close