Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Premieră la Cupa Mondială: Trei fraţi au fost convocaţi în lotul Hondurasulu

Premieră la Cupa Mondială: Trei fraţi au fost convocaţi în lotul Hondurasulu

Premieră la Cupa Mondială: Trei fraţi au fost convocaţi în lotul Hondurasulu
Sursa foto: Jerry, Johnny, Wilson
16 Iun 2010   •   13:56

Wilson, Johnny şi Jerry Palacios au stabilit un nou record la Cupa Mondială, după ce Jerry a fost convocat în naţionala Hondurasului, fiind pentru prima oară când trei fraţi participă la acelaşi turneu.

Jerry Palacios, atacant la clubul chinez Hangzhou Greentown, a fost chemat de urgenţă la echipa naţională după ce Leon s-a accidentat la picior în ajunul turneului, iar acum centramericanii au trei fraţi în lot - o premieră în istoria Cupei Mondiale. Toţi trei s-au născut în oraşul La Ceiba, iar Jerry este cel mai în vârstă la 29 de ani, Johnny are 24, pe când Wilson are 26 de ani şi joacă în Premier League, la Tottenham.

Wilson a avut şi el probleme de sănătătate în urma unui antrenament, dar se pare că va fi refăcut în timp util pentru partida cu Chile, din debutul grupei H.

FIFA a confirmat că a acceptat cererea de înlocuire a lui Leon, care s-a accidentat. Conform regulamentului, o schimbare în lot poate fi făcută cu 24 de ore înainte de primul meci al ţării respective în cadrul turneului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Honduras CM2010
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close