Antena 3 CNN Sport Melbourne va găzdui cursa pentru Marele Premiu al Australiei | Piloţii se pregătesc să facă spectacol

Melbourne va găzdui cursa pentru Marele Premiu al Australiei | Piloţii se pregătesc să facă spectacol

Spectacolul Formula 1 continuă la Antena 3 CNN cu Marele Premiu al Australiei. Cursa se desfășoară pe circuitul de la Melbourne, unul dintre cele mai rapide din Formula 1.

Melbourne va găzdui cursa pentru Marele Premiu al Australiei | Piloţii se pregătesc să facă spectacol
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   17:30

Calificările de sâmbăta și cursa de duminică, ambele de la 05:45  vor putea fi urmărite în direct la Antena 3 CNN și Antena Play. Melbourne găzduiește Marele Premiu al Australiei de aproape de aproape 30 de ani, iar anul viitor va deschide sezonul de Formula 1, spre bucuria piloților. 

"Întotdeauna este o plăcere să vin la Melbourne. Cred că este unul dintre circuitele preferate de toată lumea. Oașul este bun, brunch-ul este bun, cafeaua este bună. Este o cultură bună aici și oamenii sunt fani ai curselor", a declarat unul dintre participanți. 

"Iubesc acest circuit, această cursă. Cred că a fost întotdeauna cea mai bună primă cursă a unui sezon. Așa că mă bucur să aud că aceasta este prima cursă de anul viitor", a declarat Lewis Hamilton, pilot Mercedes. 

În Australia va concura și Carlos Sainz care revine după operația de apendicită.

"Am făcut tot ce am putut pentru a mă recupera și nu vă puteți imagina efortul și logistica pe care le-am făcut pentru a fi apt pentru această cursă", precizează Carlos Sainz.   

Calificările de vineri și sâmbătă, dar și cursa de duminică de la ora 05:45 vor fi difuzate pe Antena 3 CNN.  

×
Subiecte în articol: Formula 1 Melbourne
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close