Antena 3 CNN Sport O surferiță de top a fost ucisă de fulger în timp ce se antrena pentru Jocurile Olimpice!

O surferiță de top a fost ucisă de fulger în timp ce se antrena pentru Jocurile Olimpice!

Sportiva salvadoriană Katherine Diaz, componentă a lotului național de surfing al ţării sale, a fost ucisă de un fulger în timp ce se antrena pentru o competiţie de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

O surferiță de top a fost ucisă de fulger în timp ce se antrena pentru Jocurile Olimpice!
de Alexandra Dima    |    22 Mar 2021   •   18:37

Tânăra, în vârstă de 22 ani, a fost lovită de trăsnet imediat după ce a intrat în apă, vineri, pe plaja El Tunco, la circa 16 km sud de capitala San Salvador, conform CNN. În urma impactului sportiva a murit pe loc.

"Katherine a venit să-și îmbrățișeze o prietenă, și imediat s-a auzit un zgomot puternic", a declarat unui ziar din El Salvador, unchiul lui Diaz, Beto Diaz, care spune că era și el în apă cu sportiva. 

"Katherine a întruchipat bucuria și energia care fac surful atât de special și de drag pentru noi toți, ca ambasador global al sportului", a anunțat Asociația Internațională de Surf (ISA).

Sportiva se pregătea pentru participarea la ISA World Surfing Games, competiţie programată între 29 mai şi 6 iunie în El Salvador. Primele şapte clasate la acest eveniment, urmând a obţine un loc pentru Jocurile din Japonia, la care surfing-ul va fi în premieră sport olimpic.


 

×
Subiecte în articol: Katherine Diaz surf
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close