Antena 3 CNN Sport Optimile Champions League, pe Arena Naţională. Atletico Madrid - Chelsea se joacă la Bucureşti

Optimile Champions League, pe Arena Naţională. Atletico Madrid - Chelsea se joacă la Bucureşti

Meciul dintre Atletico Madrid şi Chelsea din optimile Champions League se va juca la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Optimile Champions League, pe Arena Naţională. Atletico Madrid - Chelsea se joacă la Bucureşti
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    10 Feb 2021   •   15:54

Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal (FRF), iar decizia a fost luată de UEFA din cauza restricţiilor impuse delegaţiei din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei.

"Ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București.

Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori. Arena Națională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni.

Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C și o optime de finală. De asemenea, Arena va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023.

Atletico Madrid - Chelsea, pe Arena Naţională din Bucureşti

În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câștigată de Atletico Madrid în fața lui Athletic Bilbao.

La Arena Națională a fost deja formată echipa de organizare ”EURO 2020 la București” care, împreună cu departamentul Evenimente FRF, va sprijini UEFA pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentului din Liga Campionilor", se arată într-o informare a FRF.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close