Antena 3 CNN Sport Prima apariţie a Simonei Halep, după izbucnirea scandalului de dopaj

Prima apariţie a Simonei Halep, după izbucnirea scandalului de dopaj

Simona Halep avut prima apariție în plin scandal de dopaj la US Open. Vizibil relaxată, tenismena a fost surprinsă în timp ce se plimba zâmbitoare alături de familie prin Bucureşti.

Prima apariţie a Simonei Halep, după izbucnirea scandalului de dopaj
Sursa foto: prosport.ro
de Iulia Gorgorin    |    24 Oct 2022   •   13:40

Simona Halep riscă o suspendare de 4 ani pentru că a fost depistată cu Roxadustat, o substanţă anti-anemică ce poate fi folosită şi pentru îmbunătăţirea performanţei sportive.

Jurnaliştii de la ProSport au surprins-o în Capitală, zâmbitoare și relaxată, în timp ce se plimba alături de fratele său, soția acestuia și fiica lor, nepoțica preferată a jucătoarei de tenis.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Simona Halep a ieșit la plimbare, în zona Primăverii, unde deține o locuință în valoare de sute de mii de euro.

Aceasta a afișat o atitudine relaxată, pozitivă și deloc îngrijorată, ca și cum nici nu s-ar afla în plin scandal de dopaj.

Simona Halep, pozitivă la testul anti-doping de la US Open 2022: "Mă simt complet confuză și trădată"

Simona Halep a transmis un mesaj după ce a fost notificată că a picat un test anti-doping la US Open 2022: "Voi lupta până la capăt".

Potrivit sportivei, vestea a venit ca un şoc şi neagă că ar fi consumat intenționat substanțe interzise. Aceasta a dat asigurări că va face tot posibilul pentru ca adevărul să iasă la iveală. 

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

"Ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte"

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, este prima reacție a Simonei Halep (31 de ani, locul 9 WTA).

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunțase anterior că își încheie sezonul.

×
Subiecte în articol: Simona Halep scandal dopaj plimbare București
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close