Antena 3 CNN Actualitate Toni Iuruc, reacţie în cazul de dopaj al Simonei Halep la US Open 2022: "Nu ar trișa niciodată! Era obsedată să nu greşească!"

Toni Iuruc, reacţie în cazul de dopaj al Simonei Halep la US Open 2022: "Nu ar trișa niciodată! Era obsedată să nu greşească!"

Fostul soț al Simonei Halep, Toni Iuruc, a reacţionat după vestea că sportiva a fost suspendată după ce a picat testul anti-doping în SUA, la US Open 2022. Iată ce spune.

de Claudia Popovici    |    21 Oct 2022   •   21:15

Vestea că Simona Halep a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă la US Open a venit ca un şoc şi pentru fostul ei soț, Toni Iuruc, care dă asigurări că sportiva nu ar fi făcut acest gest niciodată. 

„Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om", spune Toni Iuruc, potrivit sport.ro , subliniind că "Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis".

"Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei"

Simona era obsedată să nu greșească. Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă.(...) Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine,” a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik, citat de sport.ro. 

Simona Halep, pozitivă la testul anti-doping de la US Open 2022: "Mă simt complet confuză și trădată"

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

"Ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte"

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, este prima reacție a Simonei Halep (31 de ani, locul 9 WTA).

Preşedintele Colegiului Medicilor, despre substanța interzisă depistată la Simona Halep: "Este bizar şi neobişnuit"

Ce riscă Simona Halep în scandalul de dopaj în tenis | Explicațiile unui medic specialist

×
Subiecte în articol: Simona Halep Toni Iuruc dopaj US Open
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close