Știri Antena 3 CNN din August 2020 | Pagina 73

Știri Antena 3 CNN din August 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 73

2058 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    06 Aug, 07:00
    Doi jandarmi din județul Neamț, suspecți de coronavirus pentru că au manifestat pierderea mirosului și gustului, au fost trimiși pe teren, alături de alți colegi, în ciuda simptomelor persistente. Chiar dacă au reclamat starea de sănătate precară superiorilor și au fost consulați de medicii de la cabinetul unității, jandarmii au fost solicitați să meargă la serviciu, iar ulterior au fost confirmați cu Covid-19.
    situatie revoltatare in neamt jandarmi infectati cu covid 19 trimisi pe teren chiar daca aveau

    Jandarmi infectați cu Covid-19, trimiși pe teren chiar dacă aveau simptome, în Neamț

  • Life
    06 Aug, 06:30
    Potrivit unui studiu recent, mesele târzii sunt asociate cu creșterea în greutate și nivelurile ridicate de zahăr din sânge. Și asta indiferent de caloriile conținute de alimente. Cercetătorii au descoperit că cei care obisșnuiesc să ia cine târzii au niveluri de zahăr în sânge cu aproape 20% mai mari, în timp ce arderea grăsimilor e cu 10% mai redusă, comparativ cu cei care mănâncă mai devreme.
    la ce ora trebuie sa mananci ultima masa pentru a slabi fara mari eforturi

    La ce oră trebuie să mănânci ultima masă pentru a slăbi fără mari eforturi

  • Show
    06 Aug, 06:00
    Vești bune pentru fanii Mihaelei Rădulescu! Vedeta a anunțat că revine în televiziune cu forțe proaspete. Aceasta va fi, pentru al doilea an la rând, gazda show-ului ”Ferma”, unde va fi alături de concurenți poate în cea mai dificilă încercare pe care au avut-o până la acest moment. Alături de ea va fi Cristian Bozgan, specialistul în supraviețuire care îi va învăța pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite.
    mihaela radulescu revine pe ecrane ce show va prezenta vedeta si la ce post de televiziune iata ma

    Mihaela Rădulescu revine! Cu ce televiziune a semnat si ce show va prezenta vedeta

x close