Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat a primit un nou mesaj de amenințare! E cumplit ce scria în el!

Raed Arafat a primit un nou mesaj de amenințare! E cumplit ce scria în el!

Raed Arafat a mărturisit, miercuri, că a primit noi mesaje de amenințare prin intermediul cărora i se spune că va fi „executat”, însă afirmă că nu va fi împiedicat de acest fapt să-și facă treaba în continuare și să ia deciziile corecte impuse de situația pandemiei.

Raed Arafat a primit un nou mesaj de amenințare! E cumplit ce scria în el!
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    05 Aug 2020   •   23:30

„Cine vrea, să mă execute! Nu pot să calculez mişcarea şi deciziile mele”, a spus Raed Arafat, în emisiunea „Marius Tucă Show”.

Raed Arafat: Nu pot sa iau deciziile mele cu teama că voi fi executat!

„Am tot primit mesaje că o să fiu 'executat'. O să stau să nu mai fac nimic pentru că voi fi executat? Eu o sa-mi fac treaba cu bună-credinţă şi cine vrea, să mă 'execute'! Eu nu pot să calculez miscarea mea şi deciziile mele. Eu nu pot sa iau deciziile mele cu teama că voi fi executat”, a continuat Raed Arafat.

Informații false afișate pe pagina de Wikipedia a lui Raed Arafat

Raed Arafat a fost recent și victima unui atac suburban pe internet. Pagina de Wikipedia a acestuia a fost modificată și, pentru câteva ore, a afișat o serie de informații false și jignitoare la adrea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

Astfel, potrivit modificărilor făcute, Raed Arafat era descris ca fiind un terorist născut în lagărul de concentrare de la Birkenau. Nu este prima oară când secretarul de stat este ținta unui atac public. La mijlocul lunii iulie, Raed Arafat a depus două plângeri la DIICOT, după ce a fost amenințat cu moartea.

Îngrijorător este că această amenințare, care a fost făcută publică pe Facebook, a fost intens distribuită pe rețeaua de socializare.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close