Antena 3 Actualitate Gabriela Firea, declarație șoc despre testările COVID: "Doar atâția au avut test pozitiv!"

Gabriela Firea, declarație șoc despre testările COVID: "Doar atâția au avut test pozitiv!"

de Laura Dinu    |    05 Aug 2020   •   23:00
Gabriela Firea, declarație șoc despre testările COVID: "Doar atâția au avut test pozitiv!"
Sursa foto: Hepta

Gabriela Firea a vorbit, miercuri seara, despre testările efectuate în Capitală și despre numărul persoanelor confirmate pozitiv pentru coronavirus. Iar numărul acestora a fost o reală surpriză.

"Precizez  -  pentru a nu exista comentarii ulterioare că testăm persoane care nu au simptome sau testăm oameni care pleacă în vacanţe - că noi am testat din prima clipă medicii, asistenţii, persoanele care nu puteau sta acasă, cei care lucrau în serviciile publice, STB, în termoficare, în iluminat public, în căminele de seniori, de asemenea personalul din asistenţă socială, precum şi persoanele vulnerabile.

Noi am testat permanent în toată această perioadă. Am făcut zeci de mii de teste.

Gabriela Firea: Au fost 5.000 de bucureşteni care s-au înscris voluntar în program şi am avut doar şase teste pozitive

Acum, aplicat, în programul 'Testăm pentru Bucureşti' au fost 5.000 de bucureşteni care s-au înscris voluntar în program şi am avut doar şase teste pozitive, iar în programul pentru vacanţă, într-un timp foarte scurt, am testat 3.000 de bucureşteni care au plecat deja în vacanţă, din care şapte au avut test pozitiv, adică 0,23%", a explicat Gabriela Firea, potrivit DCNews.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close