Antena 3 CNN Actualitate Alertă maximă! Clanul Duduianu vrea răzbunare! ”Jale și răzbunare” cere familia îndurerată a interlopului

Alertă maximă! Clanul Duduianu vrea răzbunare! ”Jale și răzbunare” cere familia îndurerată a interlopului

Răzbunare! Asta promite clanul Duduianu după uciderea liderului. Celebrul interlop Emi Pian va fi înmormântat duminică la cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitală. La priveghi, peste 30 de persoane au fost amendate pentru că nu au purtat mască de protecție.

Alertă maximă! Clanul Duduianu vrea răzbunare! ”Jale și răzbunare” cere familia îndurerată a interlopului
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2020   •   21:45

Jale și răzbunare” sunt cuvintele spuse de familia lui Emi Pian în timpul priveghiului interlopului. 

”Asigurăm cetățenii că situația este sub control”

Poliția nu a oferit prea multe informații în ceea ce privește sângeroasa crimă, șeful Poliției Capitalei declarând doar că cetățenii trebuie să se simtă în siguranță și că Poliția lucrează la acest lucru, însă nimic despre criminal. 

”Asigurăm cetățenii că situația este sub control. Niciun cetățean de bună credință nu trebuie să se simtă în pericol, suntem aici pentru siguranța dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră. Așa cum bine știți, în această dimineață, în Sectorul 6 al Municipiului București a avut loc un conflict, în care au fost implicate mai multe persoane, conflict în urma căruia un bărbat de 39 de ani a decedat, iar un altul se află la spital pentru îngrijiri medicale!, a declarat Bogdan Berechet.

Poliția Capitalei nu tolerează și nu va tolera acțiuni care să tulbure ordinea și liniștea publică și îi asigur pe toți cetățenii din București că suntem la datorie” 

”Știu că aceste evenimente nu pun structura pe care o coordonez într-o lumină pozitivă, dar vă asigur că avem capacitatea de a gestiona astfel de situații.”, a mai spus comisarul Berechet.

Reprezentantul Poliției a transmis că cercetările cu privire la acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și serviciul Omoruri. Poliția le-a transmis și interlopilor un mesaj: Pentru toți cei care nu au respectat legea, am un singur mesaj: suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate. Și vă asigur că împreună cu colegii mei vom avea un București sigur. Nu tolerăm ca liniștea Bucureștiului să fie tulburată de acțiunile iresponsabile ale unor persoane care nu au respectat legea și atâta timp nu au respectat comunitatea.”

Florin Mototolea (39 de ani), cunoscut în lumea interlopă ca Emi Pian, era liderul clanului Duduianu, unul dintre cele mai de temut clanuri interlope din România. El a fost înjunghiat de dimineață de un membru al clanului rival Rinu, după ce ar fi intrat în conflict pentru că ar fi împrumutat cu camătă același jucător de barbut.

×
Subiecte în articol: clanul duduianu razbunare
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close