Antena 3 CNN Life Vestea așteptată de mulți utilizatori. Facebook a făcut anunțul cu doar câteva ore în urmă

Vestea așteptată de mulți utilizatori. Facebook a făcut anunțul cu doar câteva ore în urmă

Facebook și-a lansat propria versiune de TikTok. Noul serviciu video numit Reels, care face parte din cadrul aplicației Instagram, va permite utilizatorilor să înregistreze și să editeze clipuri video de 15 secunde și să le adauge fel și fel de efecte vizuale.

Vestea așteptată de mulți utilizatori. Facebook a făcut anunțul cu doar câteva ore în urmă
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    06 Aug 2020   •   09:03

Opțiunea Reels care va fi disponibilă în celebra aplicație Instagram a fost testată în Brazilia încă din noiembrie și în Franța, Germania și India de la începutul acestei veri.

Aceasta nu este prima acțiune de clonare a unor aplicații inițiată de Facebook. De exemplu, funcția ”story” de pe Instagram, care permite oamenilor să împărtășească fotografii și videoclipuri care expiră în 24 de ore, este similară cu aplicația Snapchat.

Facebook speră să dea lovitura cu noua aplicație

Facebook a mai încercat să lanseze servicii similare Snapchat și în trecut, numite Slingshot sau Poke, înainte care funcția ”story” de pe Instagram să fie integrată. De asemenea, a lansat o aplicație similară TikTok în anul 2018, numită Lasso, care a fost închisă însă în luna iulie.

Reprezentanții speră însă să dea lovitura cu opțiunea Reels, având în vedere că este integrată deja într-o aplicație extrem de populară, scrie politico.com.

 

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close