O româncă, câștigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriță. Tatiana Maslany a strălucit pe covorul roșu

de A.M.P    |    19 Sep 2016   •   08:57
O româncă, câștigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriță. Tatiana Maslany a strălucit pe covorul roșu Foto: Facebook.Tatiana Maslany

Tatiana Maslany, care de doi ani este considerată marea favorită la premiile Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal datorită prestaţiei ei din serialul de succes “Orphan Black”, a luat în sfârșit mult râvnitul premiu în cea de-a 68-a ediție anuală a galei de decernare a prestigioselor trofee, ce a avut loc duminică seara, la Microsoft Theatre, în Los Angeles, SUA, scrie libertatea.ro.

După ce anul trecut premiul de cea mai bună actriță în rol principal într-o dramă i-a fost suflat de actrița Viola Davis, starul din „How to Get Away With Murder”, românca, în sfârșit, și-a luat revanșa și a plecat acasă cu prestigiosul trofeu pentru rolul din serialul de succes “Orphan Black”, unde aceasta interpretează într-un mod remarcabil nu mai puțin de 12 clone.

Talentul ei a fost lăudat şi apreciat din 2013 şi de criticii de la marile publicaţii americane, precum New York Times, Vanity Fair sau The Hollywood Reporter.

Parteneri
x close