Antena 3 CNN Timp liber Luis Fonsi vine în România, pentru un show incendiar la Festivalul IntenCity din Craiova

Luis Fonsi vine în România, pentru un show incendiar la Festivalul IntenCity din Craiova

Artistul sud-american Luis Fonsi vine în premieră la Craiova pentru un show incendiar în cadrul festivalului IntenCity! Fonsi este cel mai mare creator de hituri latino al zileleor noastre. De la Despacito, cu 8 miliarde de vizualuzări pe YouTube, la colaborarea de succes cu Demi Lovato, Fonsi garantează că stadionul Ion Oblemenco va deveni, pe 26 august, cel mai mare ring de dans din România.

Luis Fonsi vine în România, pentru un show incendiar la Festivalul IntenCity din Craiova
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2022   •   23:51

Portoricanul a primit numeroase premii pentru cel mai bun artist latino al anului sau cea mai bună piesă latino. Artistul și-a întrerupt turneul de concerte din Spania pentru a putea participa la Festivalul IntenCity, care și-a propus să devină unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din țară și din regiune.

În aceeași seară, publicul aflat la Craiova va avea ocazia de a participa la concerte live ale unora dintre cei mai cunoscuți artiști ai anilor ’80 si ’90.

Muzica lor răsună astăzi la toate petrecerile tinerilor și ale nostalgicilor!  Pregătește-te să îi cunoști la IntenCity.

Celebra cântăreață SANDRA a frânt inimile tuturor în perioada anilor 80! Puțini știu însă că inima ei a fost furată de un român. Michael Crețu a fost căsătorit cu artista vreme de 20 de ani. Florile ei preferate sunt trandafirii, așa că organizatorii festivalului sunt pregătiți să îi umple camera de flori. Sandra se va bucura și de o selecție de preparate tradiționale românești. 

Thomas Anders este celebra voce a trupei Modern Talking. Artistul a vândut peste 120 de milioane de discuri de-a lungul carierei sale. În ultimii ani, și-a descoperit o nouă pasiune - gătitul. A lansat chiar și o carte de bucate numită „Modern Cooking” în 2017. Printre cerințele artistului se numără aceea ca toate preparatele să fie gătite după rețetele sale. 
Printre cerințele mai neobișnuite se numără și draperiile aurii la ferestre și o tablă de șah disponibilă în camera de hotel.

Ricchi e Poveri

Faimoasa trupă Ricchi e Poveri, care și-a câştigat nemurirea prin muzica de care s-a îndrăgostit întreaga Europă în anii ’80, a fost la un pas de a nu mai putea ajunge la Craiova, după ce compania aeriană care operează zborurile lor a anulat toate cursele spre România. A fost nevoie de multe eforturi din partea organizatorilor pentru a putea remedia situatia și a-i aduce la finalul lunii august pe stadionul "Ion Oblemenco"

Trupa va fi însoțită la Craiova de bucătarii proprii, care vor găti preparate speciale pentru artiști.

Nana

Celebrul cântăreț este recunoscut pentru interesul pe care îl acordă culturii țărilor în care concertează. Organizatorii i-au pregătit astfel un tur privat al orașului cu un ghid specializat, dar și o vizită la un restaurant specific românesc și o sesiune de shopping de suveniruri specifice țării noastre. Printre cerințele cunoscutului rapper se număra și prosoapele negre din culise.

Soliștii trupei East 17 au fost cu siguranta preferații tuturor tinerelor în anii 90! Suntem convinși că vor face ravagii și pe scena IntenCity cu piese precum “It’s Alright”, “Stay Another Day” sau “Thunder”. Membrii trupei nu au dorințe ieșite din comun, își doresc să încerce bucătăria locală și sa descopere cât mai mult din cultura locului. În orice caz, au solicitat acces la o sală privată de forță cu 3 ore înainte de concert, pentru a se asigura că vor apărea în fața publicului craiovean în cea mai bună formă! 

IntenCity este la prima ediție, însă organizatorii anunță trei zile memorabile de festival, în ritmuri latino, electro și disco. Printre ceilalți artiști care vor urca pe scena festivalului se numără Jason Derulo, Natti Natasha sau Afrojack, Paul van Dyk și DJ Snake.  

Dacă încă nu ai apucat să îți iei bilet, acestea sunt în continuare disponibile pe www.bilete.ro

×
Subiecte în articol: Luis Fonsi Festivalul IntenCity
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close