Antena 3 CNN Timp liber Cum au petrecut vedetele de Crăciun. Imagini de poveste cu brazi împodobiţi şi ţinute spectaculoase, din casele artiştilor

Cum au petrecut vedetele de Crăciun. Imagini de poveste cu brazi împodobiţi şi ţinute spectaculoase, din casele artiştilor

De Crăciun, vedetele s-au îmbrăcat în ținute spectaculoase și s-au fotografiat lângă brad. Imaginile au fost postate pe internet, iar fanii au admirat atmosfera de poveste din casele lor.

Cum au petrecut vedetele de Crăciun. Imagini de poveste cu brazi împodobiţi şi ţinute spectaculoase, din casele artiştilor
Sursa foto: Andreea Bălan, Andreea Bănică | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Dec 2022   •   09:32

Pentru vedetele din România, Crăciunul a reprezentat un prilej de bucurie, dar și o nouă ocazie de a arăta momentele frumoase din familie.

Rând pe rând, celebritățile s-au fotografiat lângă brad și, spre bucuria fanilor, au postat imaginile pe internet.

Alături de fiica ei, Loredana Groza s-a pozat într-un decor de poveste și și-a etalat silueta de invidiat.

De asemenea, Dani Oțil a fost extrem de încântat de momentele petrecute alături de fiul său, Tiago, iar fanii i-au admirat gropițele celui mic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Și Pepe s-a pozat alături de fiul său lângă brad, iar cei doi au purtat ținute identice.

Andreea Bălan este cea mai fericită când vine Crăciunul, iar asta s-a văzut în fotografiile postate pe rețelele sociale.

Mai mult, Andreea Bănică a filmat un videoclip în preajma Crăciunului, iar aceasta a profitat de ocazie și a realizat și o ședință foto.

Pentru Paula Seling, acestea sunt primele sărbători în postura de femeie liberă, după ce a divorțat de soțul ei.

Fotografiile de sărbătoare ale vedetelor au strâns mii de aprecieri, iar oamenii au fost încântați să vadă cum au petrecut de Crăciun.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close