Antena 3 CNN Timp liber Turism Noul produs din oferta turistică: circuitele exclusiviste

Noul produs din oferta turistică: circuitele exclusiviste

Vacanţa mult dorită la un alt nivel. Excursiile premium, la hoteluri de lux, în cele mai râvnite destinaţii. Este noua ofertă a unei agenţii de turism foarte cunoscute din ţara noastră. Programele încep din această toamnă şi deja se anunţă mulţi doritori.

de Georgiana Adam    |    21 Iul 2023   •   11:20

Călătorii în Europa, Asia și America ce vor oferi turiștilor experiențe unice. Este noul produs al unei cunoscute agenţii de turism. Excursiile premium sunt alternativa exclusivistă la circuitele clasice, pentru grupuri de maximum 30 de turiști.

"Circuitele premium pe care le avem acum în ofertă sunt noul nostru tip de produs turistic, o gamă de vacanţe pe care le propunem turiştilor noştri, în care au posibilitatea să se bucure de o destinaţie mult mai pe îndelete, să spunem, să aibe anumite experienţe, atât culinare, cât şi într-o zonă anume, să se bucure de o întâlnire cu persoane din locaţia respectivă, să cunoască mult mai bine locurile pe care le vizitează", a declarat Cosmin Vasile, consultant în turism.

Pachetele sunt gândite astfel încât fiecare experienţă să fie unică.

"Vorbim de vacanţe în care turiştii vor beneficia de hoteluri foarte bune, hoteluri de 4 stele poziţionate în centrul oraşului. Vorbim, de asemenea, de programe foarte bine organizate împreună cu partenerii locali şi totodată împreună cu ghizii locali pe care îi avem în fiecare destinaţie, să putem pune accentul foarte bine pe experienţele de care spuneam", a mai precizat Cosmin Vasile.

Pentru aceasta toamnă, turiştii pot opta, printre altele, pentru circuite în Malta, Cipru, Azerbaidjan sau Emiratele Arabe Unite.

"Tarifele încep undeva de la 900-1000 de euro de persoană, în funcţie de destinaţie, cuprind zborul până la destinaţie, transportul cu autocar local între obiective, ghizii, şi cazările la hotelurile de 4 stele, cu mic-dejun sau cu demipensiune, în funcţie de program", a explicat Cosmin Vasile.

Pentru următoarele luni sunt programate vacanţe la târgurile de Crăciun din Germania, Polonia, Portugalia, Elveția, Austria, Spania, dar și Irlanda. Iar de anul următor, agenția vrea să includă în categoria circuitelor premium și călătorii în Asia, Mauritius, Sri Lanka, India şi Iran.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close