Antena 3 CNN Show Showbiz Kate Middleton, umilită. Vezi decizia reginei Elisabeta a II-a care a supărat-o pe Ducesa de Cambridge

Kate Middleton, umilită. Vezi decizia reginei Elisabeta a II-a care a supărat-o pe Ducesa de Cambridge

Kate Middleton, umilită. Vezi decizia reginei Elisabeta a II-a care a supărat-o pe Ducesa de Cambridge
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
04 Iul 2012   •   13:04
Mariajul ducesei de Cambridge, Kate Middleton, cu prinţul William a fost un eveniment care a trezit interesul dar şi invidia multora. La 14 luni de la marele eveniment, Kate a aflat că, potrivit regulamentului Casei Regale britanice, trebuie să facă reverenţe în faţa celor două fiice ale prinţului Andrew, Beatrice şi Eugenie pe motiv că sunt prinţese cu sânge albastru, şi nu prin alianţă, informează Life&Style.

Surse din anturajul ducesei, acum în vârstă de 30 de ani, susţin că aceasta s-a supărat destul de tare pe motiv că trebuie să îşi încline capul în faţa celor două tinere în vârstă de 22 şi 23 de ani.



"Este o umilinţă imensă pentru Kate. Regina a dat aceste ordine pentru că a vrut ca ea să ţină minte că, deşi este foarte populară şi iubită, nu este la fel de importantă ca regina sau ca ceilalţi membri ai familiei regale, născuţi cu sânge albastru", a declarat o sursă pentru revista Life&Style.



×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close