Antena 3 CNN Life Oameni Lumea Ameliei. Povestea fotografiilor care au rupt toate barierele între om şi animal

Lumea Ameliei. Povestea fotografiilor care au rupt toate barierele între om şi animal

Lumea Ameliei. Povestea fotografiilor care au rupt toate barierele între om şi animal
de O.P.    |    10 Iun 2013   •   10:10

Robin Schwartz, un fotograf celebru din New Jersey, a început proiectul vieţii sale în urmă cu 10 ani. El a fotografiat-o pe frumoasa lui fiică în compania a zeci de animale sălbatice, alături de care aceasta se simţea ca în compania unor prieteni.

"Fotografiile mele sunt reale. Am mers împreună cu fiica mea în lumea acestor animale, în locurile unde ele s-au născut şi au crescut, iar ceea ce se întâmplă între fiica mea şi necuvântătoare este mai presus de cuvinte. Relaţia lor pare că este asemănătoare cu cea dintre un frate şi o soră, au o chimie uluitoare", povestea Robin pe blogul său.

"Vreau să dovedesc că se poate. Că omul poate trăi în perfectă armonie cu animalele din jurul său, că le poate iubi, iar ele pot oferi dragoste şi sprijin în acelaşi timp.

Lumea în care eu şi fiica mea trăim este una în care linia dintre om şi animal dispare, este o lume în care animalele fac parte din viaţa noastră, iar noi facem parte din viaţa lor", spune Schwartz.

Citeşte şi: "Micuţa Mowgli", copila care a trăit 10 ani în junglă. "Privea în ochi animalele sălbatice şi începea să le vorbească"

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close