Antena 3 CNN Life Oameni "Micuţa Mowgli", copila care a trăit 10 ani în junglă. "Privea în ochi animalele sălbatice şi începea să le vorbească"

"Micuţa Mowgli", copila care a trăit 10 ani în junglă. "Privea în ochi animalele sălbatice şi începea să le vorbească"

"Micuţa Mowgli", copila care a trăit 10 ani în junglă. "Privea în ochi animalele sălbatice şi începea să le vorbească"
de O.P.    |    05 Feb 2013   •   09:33

Şi-a trăit primii zece ani din viaţă înconjurată de animalele sălbatice, care i-au devenit prietene, şi, în afară de chipul părinţilor ei, această copilă nu a mai cunoscut alţi oameni.

Mai multe imagini incredibile cu Tippy, puteţi vedea în GALERIA FOTO de mai jos:

Tippy Degre
este cunoscută acum în toată lumea, iar porecla ei de "micuţa Mowgli" a stârnit curiozitatea a milioane de oameni. Copila s-a născut şi a crescut în jungla din Namibia, acolo unde părinţii ei trebuiau să urmărească şi să fotografieze viaţa animalelor sălbatice.



Însă Tippy nu a stat cuminte în coliba ei, ci a mers împreună cu părinţii ei în junglă, acolo unde s-a împrietenit cu cele mai fioroase animale. Astfel, micuţa franţuzoaică a îmblânzit leoparzi, elefanţi şi chiar crocodili.



Când se plictisea, alerga broaştele prin lacuri sau se lua la întrecere cu zebrele şi maimuţele. Tippy se căţăra în copaci, alerga şi înota, neştiind ce înseamnă pericolul, iar părinţii ei o fotografiau şi îi admirau fantastica îndemânare.

"Ştiam că are acest dar. Privea animalele în ochi, iar acestea i se supuneau. Era uimitor să vezi cum un elefant de zeci de ori mai mare decât ea se înclină şi îngenunchează atunci când Tippy îi cerea asta, iar favoritul ei era leopardul JB care se juca toată ziua cu ea", a declarat Sylvie, mama micuţei Mowgli.

Acum, Tippy are 19 ani şi învaţă la o Universitate din Paris. Încearcă din greu să se obişnuiască cu o altă junglă, cea de beton.



×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close