x close

Fii alături de noi!

Subiectiv: Traian Băsescu, pensie mai mare decât indemnizația lui Klaus Iohannis

de A.M.P   •   12 Feb 2016   •   21:39
Răzvan Dumitrescu a dezvăluit, la Subiectiv, că fostul președinte Traian Basescu ar urma să ia o pensie mai mare decât indemnizația actualului președinte, Klaus Iohannis.

Potrivit unor calcule publicate pe stiripesurse.ro, Traian Basescu va încasa 2.500 de lei, în urma contribuțiilor sale la stat. Acesteia i se adaugă o indemnizație de fost președinte de 11.000 de lei. Iar în calitate de fost parlamentar ar putea să obțina pentru două mandate o pensie specială de 2.500 de lei.

Astfel Traian Basescu ar urma să obțină lunar un total de 16.000 de lei, în timp ce Iohannis are o indemnizație de aproximativ 15.000 de lei.

”Nu știu dacă se cumulează toate astea. Unele dintre ele nu se cumulează, însă tot pe acolo va fi suma finala”, a spus deputatul PNL Vlad Nistor, la Subiectiv.

Deputatul Nistor a ținut să precizeze că, în opinia sa, Traian Băsescu nu va candida la Primăria Capitalei ”pentru că ar fi un eșec programat”.


poza

Show

Fosta soție a lui Florin Zamfirescu s-a măritat în Texas

Fosta soție a lui Florin Zamfirescu s-a măritat în mare secret. Cătălina Mustață s-a căsătorit pe 14 martie, în Texas, cu nimeni altul decât fostul ei diriginte. Se pare că relația de iubire...

25 Mai 2016  •  16:50

sati