x close

Fii alături de noi!

Subiectiv: Traian Băsescu, pensie mai mare decât indemnizația lui Klaus Iohannis

de A.M.P   •   12 Feb 2016   •   21:39
Răzvan Dumitrescu a dezvăluit, la Subiectiv, că fostul președinte Traian Basescu ar urma să ia o pensie mai mare decât indemnizația actualului președinte, Klaus Iohannis.

Potrivit unor calcule publicate pe stiripesurse.ro, Traian Basescu va încasa 2.500 de lei, în urma contribuțiilor sale la stat. Acesteia i se adaugă o indemnizație de fost președinte de 11.000 de lei. Iar în calitate de fost parlamentar ar putea să obțina pentru două mandate o pensie specială de 2.500 de lei.

Astfel Traian Basescu ar urma să obțină lunar un total de 16.000 de lei, în timp ce Iohannis are o indemnizație de aproximativ 15.000 de lei.

”Nu știu dacă se cumulează toate astea. Unele dintre ele nu se cumulează, însă tot pe acolo va fi suma finala”, a spus deputatul PNL Vlad Nistor, la Subiectiv.

Deputatul Nistor a ținut să precizeze că, în opinia sa, Traian Băsescu nu va candida la Primăria Capitalei ”pentru că ar fi un eșec programat”.


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati