Antena 3 CNN Actualitate Mircea Sandu îşi cere scuze, după ce a vrut să "mângâie" familia copilului ucis de câini cu bilete la România-Ungaria

Mircea Sandu îşi cere scuze, după ce a vrut să "mângâie" familia copilului ucis de câini cu bilete la România-Ungaria

Mircea Sandu îşi cere scuze, după ce a vrut să "mângâie" familia copilului ucis de câini cu bilete la România-Ungaria
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Sep 2013   •   23:20
Update 23.20 - Mircea Sandu şi-a cerut scuze, după ce a spus că vrea să ofere familiei copilului ucis de câine trei bilete la meci, potrivit unui comunicat difuzat, miercuri seara, de FRF.
 
"Dacă am jignit familia micuţului şi regretatului Ionuţ sau dacă am creat impresia de lipsă de sensibilitate, îmi cer scuze", spune Mircea Sandu.
 
Şeful FRF susţine că nu a considerat că, prin gestul său, poate alina durerea familiei lui Ionuţ şi nici nu are interese ascunse.
 
"Când am lansat familiei îndoliate invitaţia de a asista la meciul România - Ungaria, niciun moment nu am considerat că pierderea unui copil poate fi înlocuită sau alinată. Cum aş fi putut crede aşa ceva? (...) Numai nişte minţi bolnave, care au reacţionat ca atare în spaţiul public, pot face trimitere la asta. (...) Oricum, nu am niciun interes, nici electoral, nici de altă natură", se mai arată în comunicat.
_________________________________________

Ştirea iniţială 22.18

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că va oferi familiei copilului ucis de câini vagabonzi trei bilete la meciul România - Ungaria. 
 
"Poate aducem o mângiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria", a declarat Sandu, potrivit Mediafax.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut un apel la Guvern, marţi, să emită o OUG prin care să stabilească "un termen scurt sau rezonabil" în care persoanele care doresc să adopte câinii maidanezi, iar animalele neadoptate în acest termen să fie eutanasiate.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea câinilor vagabonzi şi va face, legat de această problemă, "exact ceea ce vrea populaţia".

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close