Antena 3 CNN Actualitate Ponta, despre scandalul Microsoft: Să ne pregătim pentru tot ce poate fi mai rău

Ponta, despre scandalul Microsoft: Să ne pregătim pentru tot ce poate fi mai rău

Ponta, despre scandalul Microsoft: Să ne pregătim pentru tot ce poate fi mai rău
01 Oct 2014   •   22:50

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Sinteza Zilei, că niciodată nu se va opune unei anchete care vizează vreun act de corupţie, însă blamează "presa băsistă" care-i umple cu noroi pe foşti demnitari precum Ecaterina Andronescu sau Teodor Atanasiu.

"Sunt oameni ca Andronescu şi Atanasiu pe care nu i-a chemat nimeni şi se trezesc în două, trei zile marii corupţi pe site-urile băsiste. (...) Să îi umplem acum cu noroi până când România va avea un preşedinte legitim", a declarat Victor Ponta.

Premierul a arătat că, în situaţia în care procurorii îi vor cere explicaţii cu privire la dosarul Microsoft, va merge la Parchet pentru a spune ce ştie.

Victor Ponta a felicitat nominalizarea Antenei 3 la cea mai importantă categorie a premiilor Emmy - Current Affairs - pentru reportajul "Lungul drum spre casă" al echipei "În premieră".

DNA a anunţat, miercuri, că Victor Ponta nu are nicio calitate în dosarul Microsoft. Asta deşi numele său apare menţionat de unul dintre martori, ca din întâmplare.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close