Antena 3 CNN Actualitate Amalia Năstase, depre facturile uriaşe la energie. "Nu e vorba despre cât plătesc eu. E problema întegii ţări care s-a găsit în fundul gol în faţa iernii!"

Amalia Năstase, depre facturile uriaşe la energie. "Nu e vorba despre cât plătesc eu. E problema întegii ţări care s-a găsit în fundul gol în faţa iernii!"

Amalia Năstase se numără printre clienții care au primit facturi mari la energie şi a avut un mesaj către guvernanţi: "Trebuie să găsiţi o soluţie şi să nu vă mai bateţi joc de noi. Noi ne producem energia. 95% din energie este produsă de România. Naţionalizaţi energia. Suntem de acord!", a transmis ea, în exclusivitate la Antena 3.

Amalia Năstase, depre facturile uriaşe la energie. "Nu e vorba despre cât plătesc eu. E problema întegii ţări care s-a găsit în fundul gol în faţa iernii!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2022   •   18:01

Amalia Năstase le recomandă politicienilor să găsească altceva de furat, pentru că nu merge deloc aşa

"Aici nu e vorba neapărat de factura mea, că nu eu sunt cel care suferă în România. Mie nu îmi place să spun sume, sunt ok cu facturile mele, dar este vorba despre oamenii din jurul meu. Eu fac parte din parte din foarte multe ONG-uri, sunt preşedinte la două şi avem de-a face cu oamenii din România.

Eu nu ştiu ce se întâmplă cu politcienii când ajung în funcţie. Uită că noi suntem o ţară în care 90% din oameni sunt săraci, nu au cum să citească, să facă. Mie îmi este extrem de greu să fac un contract la lumină. Trebuie să ştii, să vezi. Păi nu ai sunat, nu ai semnat. A, nu te-ai înscris, eşti pe piaţa liberă, nu eşti. Asta este o bătaie de joc, care este exact ca bătaia aia de joc cu băncile, când le-au spus luaţi credit în swis nu ştiu ce şi după aia şi-au bătut joc de ei, şi-au pierdut case şi tot.  La fel sunt bătăile astea de joc şi cu contractele.

Cum e posibil să se pună un consum mediu de când toată România a stat acasă şi a consumat mult şi domnul ministru ne îndeamnă să ne căutăm un alt furnizor. Unde să îşi caute? Oamenii ăştia nu au ce mânca. Bătrânii beau un ceai pe iarnă şi mâncau pâine. Cum îşi permit să treacă peste oamenii ăştia, să îi calce în picioare şi să le spună, ştiţi ce, eu mi-am pus becuri economice şi panouri solare. Sincer? Mai era un ministru care a zis să nu ne mai punem apă în piscine. Cum adică? Pe ce lume trăiesc oamenii ăştia. Cum au ajuns ei acolo şi ne spun nouă, exact ca Maria Antoaneta: Păi cum nu au pâine? Să mănânce cozonac.

Găsiţi alte surse de finanţare, pentru că asta cu energia chiar nu ar trebui să meargă. Sunt oameni pentru care factura primită, este de trei ori salariul lor. Trebuie să găsiţi o soluţie şi să nu vă mai bateţi joc de noi. Noi ne producem energia. 95% din energie este produsă  de  România. Naţionalizaţi energia. Suntem de acord!

Oamenii sunt stresaţi, nu au ce să le dea la copii să mănânce. Nu e vorba despre cât plătesc eu factura, că eu o plătesc, nu e neapărat problema mea. Este problema întregii ţări care s-a găsit în fundul gol în faţa iernii.

Este o totală bătaie de joc, o insultă la adresa inteligenţei poporului român (...) Guvernanţii ne aruncă minciuni în faţă. Oamenii nu înţeleg absolut nimic şi nici eu nu înţeleg absolut nimic. Este un caz de securitate naţională. Măcar în acest caz puteţi să interveniţi şi să faceţi ce ştiţi foarte bine că trebuie să faceţi, domnilor politicieni. La celelalte, hai că mai închidem ochii, suntem proşti, nu vă mai certăm, dar măcar la energie, tăiaţi-le puţin aripile tututor care fac enorm de mulţi bani de pe urma unor oameni care nu mai au decât să îşi vândă un rinchi, că nu au cum să plătească banii ăştia", a spus Amalia Năstase, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Amalia Nastase energie factura
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close