Antena 3 CNN Actualitate Daniel Zamfir, fostul lider al senatorilor ALDE, s-a înscris în PSD: „Am decis să ne unim forțele pentru cauza noastră”

Daniel Zamfir, fostul lider al senatorilor ALDE, s-a înscris în PSD: „Am decis să ne unim forțele pentru cauza noastră”

Daniel Zamfir, preşedinte al Comisiei economice din Senat, s-a înscris miercuri în Partidul Social Democrat - filiala sectorului 3, după ce a activat, din septembrie 2019, ca senator independent, afiliat grupului PSD.

Daniel Zamfir, fostul lider al senatorilor ALDE, s-a înscris în PSD: „Am decis să ne unim forțele pentru cauza noastră”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
22 Ian 2020   •   16:16

„Am decis sa ne unim fortele pentru cauza noastra! Daca lipseste cineva din poza acum, sa fiti siguri ca vom fi impreuna! Va astept la un live, diseara la ora”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook, alături de fotografia în care apare cu primarul general Gabriela Firea.

Primarul general, Gabriela Firea, într-o postare pe pagina sa de Facebook i-a urat ”bine ai venit”, subliind că este „un parlamentar onest, care a muncit în folosul oamenilor”.

„Bine ai venit, Daniel Zamfir ! Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat în folosul oamenilor !", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Citește Și Gabriela Firea: Susţin legea propusă de senatorul Zamfir privind aprobarea împrumuturilor Ministerului de Finanţe în Parlament

×
Subiecte în articol: Daniel Zamfir ALDE PSD
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close