Gabriela Firea: Susţin legea propusă de senatorul Zamfir privind aprobarea împrumuturilor Ministerului de Finanţe în Parlament

de S.T.    |    22 Ian 2020   •   15:01
Gabriela Firea: Susţin legea propusă de senatorul Zamfir privind aprobarea împrumuturilor Ministerului de Finanţe în Parlament Foto: Daniel Catalin Zamfir/ Facebook

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că susţine legea propusă de senatorul PSD Daniel Zamfir prin care împrumuturile pe care le contractează Ministerul de Finanţe, peste un anumit plafon, să fie aprobate în Parlament.

„Susţin în totalitate legea propusă de senatorul Daniel Zamfir - noul nostru coleg în echipa social-democrată de la Bucureşti Sectorul 3 - prin care împrumuturile pe care le contractează Ministerul de Finanţe, peste un anumit plafon, să fie aprobate în Parlament”, a postat Firea pe Facebook.

În opinia sa, nu pot fi lăsate „datorii uriaşe” generaţiilor viitoare din cauză că la conducerea Finanţelor e „un ministru inconştient”.

„In trei luni, Vasile Catu - ministrul Austeritate -, s-a imprumutat cat guvernul anterior intr-un an si ceva! Si la dobanzi imense!

Unde sunt banii? Pentru alocatii, pensii, autostrazi, spitale, Prima casa...nu sunt bani!

Dar, cine se uita atent pe cifre, vede dezastrul. Bugete imense luate de la populatie si duse catre : firmele prietene prin rambursari de TVA neverificate si fara a vedea daca se poate face compensarea cu datoriile pe care acele firme le aveau catre stat, despagubiri ANRP, fonduri de rezerva, despagubirea unor afaceristi care i-au sponsorizat, clienti politici.

Bine ai venit, Daniel Zamfir! Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat in folosul oamenilor!”, a adăugat Firea.

Daniel Zamfir a spus marţi că singura soluţie de a opri „dezastrul” este ca împrumuturile angajate de Guvern să fie aprobate de Parlament.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close