Antena 3 CNN Actualitate Dispariție misterioasă! Monolitul metalic din SUA e de negăsit. Ce se întâmplă cu "geamănul" din România

Dispariție misterioasă! Monolitul metalic din SUA e de negăsit. Ce se întâmplă cu "geamănul" din România

Monolit metalic descoperit săptămâna trecută în deșertul american Utah, a dispărut, la fel de misterios cum a apărut. Construcția metalică a fost găsită întâmplător de echipajul unui elicopter al departamentului de conservare a vieţii sălbatice, iar acum a dispărut în cel mai misterios mod cu putinţă.

Dispariție misterioasă! Monolitul metalic din SUA e de negăsit. Ce se întâmplă cu "geamănul" din România
Sursa foto: CNN
de Iulia Gorgorin    |    30 Noi 2020   •   19:15

Monolitul metalic argintiu descoperit în sud-estul deșertului Utah a dispărut în jurul serii de vineri, a anunțat agenția locală pentru administrarea terenurilor, conform CNN.

Autoritățile din Utah nu au dezvăluit public locația exactă unde se afla neobișnuita construcție, pentru a îi ține la distanță pe cei curioși.

Dar desigur, asta nu i-a oprit pe unii cercetători să îl găsească. Unul dintre ei este David Surber care a reuşit să ajungă la celebrul monolit, ascuns într-un canion, la sud de Moab.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Surber (@davidsurber_)

Agenția pentru administrarea terenurilor din Utah a anunțat, că misteriosul monolit a dispărut vineri seara, chiar din locul unde a fost descoperit.

„Am primit informații sigure că structura instalată ilegal, denumită ''monoli'', a dispărut de pe spațiul public. Agenția noastră nu a îndepărtat structura, ea fiind considerată proprietate privată”, au anunțat autoritățile americane pe Facebook.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu monolitul de la Piatra Neamț din zona Cetății Dacice Petrodava care a dispărut duminică noaptea, la fel de misterios cum a și apărut acum câteva zile.

La miezul nopții, în noaptea Sfântului Andrei, o lumină strălucitoare a înconjurat monolitul de pe Bâtca Doamnei, conform jurnalfm.ro

Citiți și: Monolit misterios, descoperit pe un deal în România. Obiectul, identic cu cel găsit recent într-un deșert din America
 

 

×
Subiecte în articol: monolit Utah desert America disparitie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close