x close

''Academia Copiilor'', cel mai mare proiect educaţional din România. Cursurile gratuite se desfăşoară pe parcursul unui întreg an şcolar

03 Oct 2019   •   11:24
''Academia Copiilor'', cel mai mare proiect educaţional din România. Cursurile gratuite se desfăşoară pe parcursul unui întreg an şcolar Foto: Captură Antena 3

Cel mai mare proiect educaţional din România, Academia Copiilor Sector 2, şi-a reînceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutaţi anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numărului de copii dornici să înţeleagă mai bine materia şcolară şi să aibă parte, gratuit, de activităţi care îi ajută să-şi dezvolte personalitatea.

Peste 34.000 de elevi s-au înscris în proiectul extraşcolar asigurat de primăria sectorului 2.

Cursurile gratuite se desfăşoară pe parcursul unui întreg an şcolar, iar preşcolarii beneficiază de posibilitatea de a studia o limbă străină la alegere, de două ori pe săptămână.

Începând cu acest an, organizatorii au pregătit şi cursuri speciale pentru elevii unităţilor de învăţământ cu regim special, adaptate prin tematică şi limbaj fiecărui grup ţintă. Nici numărul ambasadorilor nu a rămas neschimbat. Şelly, Mirela Retegan sau Ioana Ginghină sunt doar câteva nume care vor duce proiectul mai departe.

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu a fost invitat la Antena 3, unde a vorbit despre succesul proiectului care se bucură de rezultate impresionante ale copiilor.

 

 

Parteneri
Parteneri
sati