Antena 3 CNN Actualitate Educație Programul My Way, soluţia pentru tinerii români care vor să îşi găsească vocaţia

Programul My Way, soluţia pentru tinerii români care vor să îşi găsească vocaţia

Elevii sunt din ce în ce mai preocupaţi de viitorul lor. Programul My Way din cadrul Fundaţiei pentru Educaţie şi Vocaţie îi poate ajuta în acest sens şi îi susţine să îşi construiască, pas cu pas, visurile. Tinerii îşi pot alege un domeniu preferat pentru a-şi pune în practică abilităţile.

Programul My Way, soluţia pentru tinerii români care vor să îşi găsească vocaţia
Sursa foto: Facebook | Fundaţia pentru Educaţie şi Vocaţie
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2023   •   08:21

Programul My Way din cadrul Fundaţiei pentru Educaţie şi Vocaţie reprezintă o mare oportunitate pentru tânăra generaţie şi răspunde nevoii liceenilor de a-şi găsi drumul şi de a-şi transforma pasiunile în căi de urmat pentru viitoarea lor carieră.

Până acum, de la înfiinţarea fundaţiei, s-au înscris peste 300 de elevi.

"Derulăm acest program de doi ani. Este un program de testare vocaţională şi orientare în carieră pentru elevii de liceu, target-ul principal fiind clasa a X-a şi a XI-a. Avem 13 domenii de activitate deschise, de la medicină, business, financiar-contabilitate până la HoReCa, psihologie, arhitectură, comunicare şi marketing", a declarat Diana Udrea, project manager Fundaţia pentru Educaţie şi Vocaţie.

Psihologul Andrei Stoica i-a ajutat în această săptămână pe tinerii veniţi să înţeleagă mai bine domeniul şi să le ofere o imagine mai largă despre ceea ce înseamnă psihologia.

Tinerii participanţi la acest internship spun că au reuşit cu ajutorul programului să descopere ce vor să facă în viitor.

Fundaţia pentru Educaţie şi Vocaţie a încheiat parteneriate cu 26 de companii în cadrul cărora elevii au posibilitatea să facă practică timp de o săptămână.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close