Antena 3 CNN Actualitate Statul Major al Apărării, ședință de urgență la Brăila, după atacurile rusești asupra porturilor ucrainene de la graniţa României

Statul Major al Apărării, ședință de urgență la Brăila, după atacurile rusești asupra porturilor ucrainene de la graniţa României

Statul Major al Apărării a organizat o întâlnire cu autoritățile publice locale din județele Brăila, Constanța, Galați și Tulcea, după ce vama României cu Ucraina a fost închisă în urma bombardamentelor rușilor asupra porturilor ucrainene de la Dunăre.

Statul Major al Apărării, ședință de urgență la Brăila, după atacurile rusești asupra porturilor ucrainene de la graniţa României
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2023   •   12:18

Cele două bacuri care asigurau trecerea au fost aduse pe malul românesc, după ce dronele kamikaze au lovit țărmul ucrainean.

În urmă cu 48 de ore, malul ucrainean a fost lovit de drone kamikaze, care au fost lansate de către ruși asupra portului ucrainean, aflat foarte aproape de localitatea Isaccea.

"Foarte mulți oameni ne-au spus că s-au temut pentru viețile lor, în momentul în care au auzit dronele și au văzut exploziile pe malul ucrainean al Dunării", a spus Laurențiu Rădulescu, reporter Antena 3 CNN.

Armata a dorit să se asigure, prin intermediul ședinței care a avut loc în ceastă dimineață, că toate autoritățile din județele Brăila, Constanța, Galați și Tulcea sunt pregătite în cazul în care drone sau resturi din acestea lovesc țărmul românesc.

Citeșe și: Atacul rusesc de lângă Isaccea, relatat de CNN: doi răniți, zeci de camioane avariate

×
Subiecte în articol: drone rusesti Dunare porturi ucrainene
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close