Ce ascunde Andreea Esca când prezintă jurnalul de știri. Sigur nu te așteptai la asta

16 Mar 2016   •   10:02
Ce ascunde Andreea Esca când prezintă jurnalul de știri. Sigur nu te așteptai la asta Foto: facebook

Andreea Esca a făcut o mărturisire inedită pe blogul său. După o vizită în Republica Moldova, jurnalista a fost întrebată despre trăirile pe care le are în fața camerei de luat vederi.

În mod surprinzător, prezentatoarea a declarat că la începutul carierei nu avea emoții deloc, însă lucrurile s-au schimbat apoi. ”În weekend m-am întâlnit cu doamnele din Republica Moldova. „Strașnice” femei! Și frumoase și hotărâte. Am participat la un eveniment unde erau nu știu câte fețe pe metru pătrat de la care nu-mi puteam lua ochii.

Multe m-au întrebat despre parcursul meu profesional și despre cât de complicat a fost începutul, dacă aveam emoții la prima emisie, cum mi-am depășit temerile. Le-am spus adevărul. Nu aveam nicio emoție la 19 ani. Poate din inconștiența vârstei sau din exercițiul pe care îl aveam din multele spectacole în care jucasem la școală… Mi se părea tot o joacă, doar că aveam mult mai mulți spectatori. Iar la asta nu mă gândeam deloc. Greul a venit mult mai târziu, când am priceput ce responsabilitate mare ai când te adresezi unei țări întregi. Mi-am amintit de Loredana, care-mi spunea și ea că acum are mult mai multe emoții decât la începutul carierei. Deci nu sunt singura…”, a scris Andreea Esca, pe blogul ei.

Parteneri
x close