Cum își apără un tată fiul violator. Este incredibil ce justificare are pentru fapta cumplită

06 Iun 2016   •   13:04
Cum își apără un tată fiul violator. Este incredibil ce justificare are pentru fapta cumplită Foto: Pixabay.com

Deși era un atlet vedetă la prestigioasa facultate Stanford University, Brock Turner, 20 de ani, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a violat o tânără leșinată.

Deși risca 14 ani de închisoare pentru cele trei capete de acuzare, studentul a fost condamnat, în martie, la șase luni de închisoare, trei ani de supraveghere și să poarte întreaga sa viață stigmatul de violator.

Incidentul a avut loc în ianuarie 2015. Atunci, Brock Turner, un înotător de elită, a violat o studentă de 22 de ani, după o petrecere, în spatele ghenelor de gunoi. Doi cicliști care au trecut pe acolo l-au îndepărtat pe tânăr și l-au imobilizat până la sosirea polițiștilor. În timpul violului, Brock s-a folosit și de un corp străin.

După condamnare, tatăl său a sfidat orice regulă de bun simț și i-a luat apărarea fiului în cel mai josnic mod. ”Se consumă în fiecare minut, este anxios, temător și depresiv. Abia mai mănâncă și o face doar pentru a supraviețui. Aceste verdicte i-au sfâșiat inima și l-au tulburat pe el, dar și pe familia lui. Viața sa nu va mai fi niciodată așa cum a visat-o și pentru care a lucrat atât de mult să o atingă. Este un preț mult prea mare de plătit pentru 20 de minute de acțiune”, a declarat acesta.  

 

Parteneri
x close