Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum își apără un tată fiul violator. Este incredibil ce justificare are pentru fapta cumplită

Cum își apără un tată fiul violator. Este incredibil ce justificare are pentru fapta cumplită

Cum își apără un tată fiul violator. Este incredibil ce justificare are pentru fapta cumplită
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Iun 2016   •   13:04

Deși era un atlet vedetă la prestigioasa facultate Stanford University, Brock Turner, 20 de ani, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a violat o tânără leșinată.

Deși risca 14 ani de închisoare pentru cele trei capete de acuzare, studentul a fost condamnat, în martie, la șase luni de închisoare, trei ani de supraveghere și să poarte întreaga sa viață stigmatul de violator.

Incidentul a avut loc în ianuarie 2015. Atunci, Brock Turner, un înotător de elită, a violat o studentă de 22 de ani, după o petrecere, în spatele ghenelor de gunoi. Doi cicliști care au trecut pe acolo l-au îndepărtat pe tânăr și l-au imobilizat până la sosirea polițiștilor. În timpul violului, Brock s-a folosit și de un corp străin.

După condamnare, tatăl său a sfidat orice regulă de bun simț și i-a luat apărarea fiului în cel mai josnic mod. ”Se consumă în fiecare minut, este anxios, temător și depresiv. Abia mai mănâncă și o face doar pentru a supraviețui. Aceste verdicte i-au sfâșiat inima și l-au tulburat pe el, dar și pe familia lui. Viața sa nu va mai fi niciodată așa cum a visat-o și pentru care a lucrat atât de mult să o atingă. Este un preț mult prea mare de plătit pentru 20 de minute de acțiune”, a declarat acesta.  

 

×
Subiecte în articol: viol violator
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close