Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză-șoc în cazul incendiului de la REMAT Afumați. Cine l-ar fi provocat de fapt

Ipoteză-șoc în cazul incendiului de la REMAT Afumați. Cine l-ar fi provocat de fapt

Ipoteză-șoc în cazul incendiului de la REMAT Afumați. Cine l-ar fi provocat de fapt
19 Feb 2019   •   16:57

Incendiul de la centrul Remat din Afumaţi, în urma căruia Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj Ro-Alert, ar fi fost provocat de un cocktail Molotov.

Directorul centrului Remat, Gabriel Dimirule, a declarat în exclusivitate pentru Observator, că incendiul ar fi fost provocat de un cocktail Molotov, aruncat de un tânăr aflat într-o maşină, pe un pod din apropiere.

"Au văzut nişte clienţi de-ai noştri cum a urcat o maşină pe pod şi a aruncat o sticlă cu benzină care ardea. De pe pod a aruncat cineva şi apoi a demarat în trombă. Oamenii au văzut ceva luminos zburând către zona în care a izbucnit incendiul", a declarat directorul centrului.

Sistemul RO-ALERT a fost pus în funcțiune de autorități, marți după-amiază. Bucureștenii au fost informați de autorități cu privire la un incendiu uriaș din apropierea Capitalei. Locuitorii trebuie să aibă grijă la degajările mari de fum.

”Incendiu depozit Remat în comuna Afumați/Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direacția municipiului București. Pentru asigurarea proiecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum.

Respectați recomandările pompierilor”, a fost mesajul transmis.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close