Antena 3 CNN Actualitate Justiție Controale stricte la Vama Giurgiu. Românii încep să evite vămile din vest

Controale stricte la Vama Giurgiu. Românii încep să evite vămile din vest

Români din ţări precum Italia, Germania, Franţa sau Spania şi-au reconfigurat traseul de intrare în ţară, după ce graniţele de vest au fost înţesate de Poliţie şi medici. Autorităţile au aplicat amenzi ca urmare a faptului că unii au minţit în legătură cu zona din care se întorc. Prin urmare, o parte dintre cetăţenii care au ales să revină în ţară din străinătate, aleg Vama Giurgiu, crezând că verificările nu sunt foarte stricte.

Controale stricte la Vama Giurgiu. Românii încep să evite vămile din vest
Sursa foto: Antena 3
11 Mar 2020   •   19:00

Controalele sunt stricte la Vama Giurgiu. În ultimele zile s-a înregistrat un aflux de călători din Italia prin vama aflată în sudul ţării.

Odată cu înăsprirea controalelor determinate de epidemia de coronavirus în vestul ţării, românii care se întorc din străinătate s-au reorientat spre Giurgiu, crezând că verificările autortăţilor nu sunt foarte stricte.

Două microbuze cu români care s-au întors din Italia au fost oprite la punctul de frontieră. După controlul de rutină, au urmat verificările inspectorilor DSP. Persoanele din microbuze au fost băgate în carantină pentru două săptămâni.

×
Subiecte în articol: romani controale vama giurgiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close