Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostul şef al DNA Ploieşti Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Fostul şef al DNA Ploieşti Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Fostul şef al DNA Ploieşti Lucian Onea, audiat la Parchetul General
17 Iul 2018   •   11:15

Update: Fostul procuror-şef de la unitatea de elită a DNA, Lucian Onea a plecat de puţină vreme de la Parchetul General unde aproximativ o oră a dat explicaţii în faţa procurorilor.

Lucian Onea a răspuns acuzaţiilor de falsificare de probe aduse de Vlad Cosma. Vorbim de celebrul dosar în care apar numele fostului premier Victor Ponta şi cel al fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă. Onea a plecat în mare grabă de la sediul Parchetului. 

Știrea inițială

Fostul procuror-şef de la unitatea de elită a DNA a ajuns, marți, la Parchetul General unde este audiat.  Lucian Onea trebuie să răspundă acuzaţiilor de falsificare de probe pe care i le-a adus Vlad Cosma.

Vorbim de celebrul dosar în care apar numele fostului premier Victor Ponta şi cel al fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă. 

Parchetul General a transmis, în luna mai, că procurorii Lucian Onea şi Mircea Negulescu sunt cercetaţi penal sub acuzaţia de participaţie improprie, sub forma complicităţii, la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

×
Subiecte în articol: lucian onea audiat Parchetul general
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close