Antena 3 CNN Actualitate Justiție Secta tantrică a lui Bivolaru se-ntinde pe toată planeta. Copilă de 16 ani, batjocorită de ”guru”

Secta tantrică a lui Bivolaru se-ntinde pe toată planeta. Copilă de 16 ani, batjocorită de ”guru”

Peste trei decenii de activități aflate sub semnul întrebării, ce se întind din India până-n Maria Britanie, trecând și prin Elveția. Cam așa poate fi descrisă povestea Federației de yoga Atman, așa cum se numește în prezent ”Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut”, fondată de ”guru” Gregorian Bivolaru, care a fost arestat, marți, la Paris.

Secta tantrică a lui Bivolaru se-ntinde pe toată planeta. Copilă de 16 ani, batjocorită de ”guru”
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Marian Ilie
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   18:42

În vârstă de 71 de ani, Gregorian Bivolaru este acuzat, alături de alți 40 de oameni, de viol, răpire, trafic de persoane. Totul, sub umbrela iluminării spirituale pe care ți-o poate aduce yoga.

„Creșteți-vă plăcerea sexuală și atingeți trezirea spirituală prin erotism”. Acesta ar fi fost sloganul lui Bivolaru, prin care atrăgea femei din întreaga lume, pe care mai apoi le obliga să întrețină relații sexuale cu el.

Una din tinerele care i-au căzut în plasă este Silke, din Germania. Ea s-a alăturat federației Atman prin filiala din India, cu sediul Rishikesh, la poalele munților Himalaya, pe vremea când avea 21 de ani, notează Hotnews.

Nu poți evolua spiritual dacă nu treci pe la guru Bivolaru

Femeia mărturisește că a fost atrasă de discursurile spirituale și deschise ale mișcării. Apoi i s-a spus că elevarea ei spirituală implică și o inițiere sexuală cu guru Bivolaru.

Silke l-a întâlnit pe Bivolaru în urmă cu doi ani. A fost ținută într-o casă de la periferia Parisului două săptămâni.

„Camerele nu aveau lumină naturală, așa că ești complet dezorientată. Eram speriată și mă simțeam prinsă în capcană, dar am încercat să mă liniștesc cu celelalte fete care mai așteptau alături de mine", a spus Silke, al cărui nume a fost schimbat pentru a i se proteja identitatea.

Femeia povestește că a fost nevoită să întrețină relații sexuale cu Bivolaru de trei ori și, că deși a încercat să iasă din sectă, nu a reușit.

Copilă agresată sexual de Bivolaru: ”Greg a țipat la ea”

Ea mai susține că a fost martoră la un viol, iar agresorul a fost chiar liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

„A adus o adolescentă maghiară de 16 ani în camera lui. Ea venise cu mama ei, care locuia în școală de zeci de ani. Nu a existat nicio penetrare, doar sex oral. Și l-am auzit pe Greg țipând la ea pentru că nu a vrut să o facă suficient de mult timp. Și atunci am simțit că nu era normal", a mărturisit tânăra.

În total, 41 de persoane au fost arestate marți de poliția din Franța, suspectate că ar fi legate de o sectă internațională acuzată de numeroase abuzuri sub pretextul practicii yoga.

Cautat în prezent de Interpol, el a fost deja condamnat la 6 ani de închisoare în România pentru viol asupra unui minor în 2013, dar a fost arestat abia în 2016 după o lungă perioadă de timp.

×
Subiecte în articol: gregorian bivolaru yoga secta abuz sexual
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close