Antena 3 CNN Actualitate Justiție Lovitură după lovitură pentru Camelia Bogdan. Inspecția Judiciară verifică opt sesizări pe numele judecătoarei

Lovitură după lovitură pentru Camelia Bogdan. Inspecția Judiciară verifică opt sesizări pe numele judecătoarei

Lovitură după lovitură pentru Camelia Bogdan. Inspecția Judiciară verifică opt sesizări pe numele judecătoarei
de M.Z.    |    04 Apr 2016   •   13:06

UPDATE 13.06 - Inspecția Judiciară are în lucru nu mai puţin de opt verificări care privesc sesizări legate de activitatea judecătoarei Camelia Bogdan

Din 2012 până în prezent au fost soluționate prin clasare sau respingere a sesizărilor un număr de 18 sesizări. 

În ceea ce priveşte modul în care Camelia Bogdan a fost remunerată de Ministerul Agriculturii în timp ce judeca dosarul ICA, minister care a fost parte vătămată în proces, sesizarea a fost conexată la o alta, care privea aceleași aspecte. 
-----------------------

Știrea inițială 11.48

Judecătoarea Camelia Bogdan este cercetată disciplinar de Inspecţia Judiciară a CSM.

Decizia a fost luată, pentru că există indicii că aceasta ar fi încălcat legea atunci când a participat la un seminar plătit de Ministerul Agriculturii, în perioada în care judeca dosarul Telepatia, în care instituţia era parte vătămată. 

Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu, la începutul lunii februarie, în cazul judecătoarei Camelia Bogdan de la Curtea de Apel București în urma informațiilor apărute în mass-media.

În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister

La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

Ulterior, judecătoarea Camelia Bogdan a fost audiată în plenul CSM, după ce a depus o cerere de apărare a reputației profesionale în scandalul banilor primiți de la Ministerul Agriculturii.

Plenul CSM a respins cererea judecătoarei Camelia Bogdan de apărare a reputaţiei profesionale. Aceasta sesizase CSM susţinând că a fost supusă unui adevărat “linşaj mediatic” de către postul Antena 3 şi portalul Lumea Justiţiei.

Citiți și Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close